Jako Alexandru revine la conducerea Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău

Anul 2017 a început cu modificări la nivelul conducerii Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău. Profesorul şi antrenorul de atletism, Mirel Seişanu, i-a cedat locul profesorului de volei, Jako Alexandru, cel care a mai ocupat funcţia de director până în 2014. Jako a fost înlocuit în urmă cu trei ani de Alina Cozac, însă, aceasta a stat doar un an la conducerea liceului, făcând „rocada” în 2015 cu Mirel Seişanu, cel care ocupa la acea vreme funcţia de inspector şcolar de educaţie fizică şi sport.
Seişanu nu a dorit, însă, să participe la examenul din toamna anului trecut, singurul candidat fiind Jako Alexandru.
„Am anunţat din timp că nu voi participa la examen, fiindcă doream foarte mult să mă întorc la catedră”, ne-a precizat Mirel Seişanu.
Jako Alexandru revine astfel după o pauză de doi ani şi jumătate la conducerea Liceului Sportiv „Avram Iancu” Zalău, devenind oficial director începând de luni, 9 ianuarie.
În urma promovării examenului susţinut anul trecut, Jako Alexandru a devenit director al LPS „Avram Iancu” Zalău pentru următorii patru ani.

4 Thoughts to “Jako Alexandru revine la conducerea Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău”

  1. Dabija

    Asa……si…?
    Asta da stire!
    Bomba fasssssssss de presa!
    Voi chiar sunteti in ,,pana mea,, de inspiratiune mey Morar!
    Nici in Times Magazine n-am vazut o stire atat de traznet!
    Umblati cu petarde si pocnitori!

  2. Felicitari si succes Dl. Jako!

    Sper ca odata cu revenirea in functia respectiva sa gasiti puterea sa reinfiintati sectia de volei fete (junioare), cu care ati avut atatea succese acum cativa ani.
    Cu siguranta veti gasi multe fete care vor dori sa se alature unui astfel de demers si care azi practica acest sport la nivel de junioare II (in sala de sport de la Lic. Pedagoic „Gh Sincai” sau in cea de la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian”).

  3. Anonim

    Felicitari d-nul Jako.

  4. Anonim

    Unu mai bun si mai inteligent ca asta chiar nu gasiti,Vai de voi daca daca nu va puteti lepada de el.

Leave a Comment